
Elintarvikealan vastuullisuusiltapäivä
Tervetuloa keskustelemaan elintarvikealan vastuullisuusvaatimuksista!
Miten vastuullisuusvaatimukset muokkaavat elintarvikealan yritysten toimintaa? Miten ne näkyvät käytännössä ja vaikuttavat yhteistyöhön toimitusketjussa?
Tilaisuudessa pureudutaan elintarvikealan vastuullisuusvaatimuksiin, Osuuskauppa Hämeenmaan laatu- ja sopimuskäytänteisiin sekä yhteistyön merkitykseen toimitusketjussa. Lisäksi tarkastellaan alan kuluttaja- ja asiakastrendejä, vastuullisuuteen liittyvää regulaatiokehitystä sekä kuullaan Osuuskauppa Hämeenmaan käytännön esimerkki nykyisistä laatu- ja vastuullisuuskriteereistä. Lopuksi pohditaan, millaista ajattelu- ja strategiamuutosta vastuullisuus edellyttää yrityksiltä.
Tilaisuus järjestetään Lahden Seurahuoneella. Aleksanterinkatu 14, 15110 Lahti. Puheenvuoroja on mahdollista kuunnella myös etäyhteydellä Teamsin kautta.
Ohjelma
12.45 Kahvia ja pullaa
13.00 Tilaisuuden avaus
Kuluttajien käyttäytyminen ja vastuullisuus ostokriteerinä
Ilkka Nieminen, johtaja, Päivittäistavarakauppa ry
Vastuullisuusvaatimukset elintarvikealan yrityksille
Kaisa Hernberg, CEO, Will & Way
Case Hämeenmaa: Miten vastuullisuusvaateet näkyvät yhteistyössä – Osuuskauppa Hämeenmaan laatukriteerit tänään
Niina Toivonen, valikoima- ja vastuullisuuspäällikkö, marketkauppa, Osuuskauppa Hämeenmaa
Keskustelu: Mitä vastuullisuus edellyttää yrityksen strategialta ja ajattelutavalta?
16.00 Tilaisuus päättyy
Tule mukaan kuulemaan, keskustelemaan ja verkostoitumaan!
Ilmoittaudu mukaan maksuttomaan tilaisuuteen viimeistään tiistaina 25.3. alla olevan linkin kautta. Ilmoittautuminen vaaditaan myös etäosallistujilta.
Lisätietoja: Essi Artima-Sulkinoja, essi.artima-sulkinoja@ladec.fi, 050 4144 095
—
Tilaisuus on osa Päijät-Hämeen FoodHub -hanketta (A80539). Hanke toteutetaan Päijät-Hämeen liiton myöntämällä Uudistuva ja osaava Suomi 2021–2027 – EU:n alue- ja rakennepolitiikan -ohjelman (EAKR) rahoituksella.